Joogan yksilöopetus

Yksityistunnit henkilökohtaisen joogaharjoituksen syventäjäksi

Kaipaatko tarkempaa ohjausta turvalliseen asanaharjoitukseen? Eivätkö studiotunnit vastaa tarpeisiisi? Onko sinun vaikea joogata ryhmässä jonkin esteen takia? Tai tarvitseko ehkä juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi vastaavan kotiharjoitusohjelman? 

Yksityistunnit räätälöidään henkilökohtaisen haastattelun ja käytännön harjoituksesi pohjalta. Etsimme sinulle sopivat progressiot niin asanan, pranayaman kuin meditaation harjoittamiseen. Yksityistunnin joogapettajana kuljen rinnallasi koko harjoituksen ajan auttaen sinua etenemään turvallisesti ja seesteisesti joogapolullasi.

Photo by Mikita Karasiou on Unsplash

"Enemmän duoo ku sooloo" - yksityistunti kaverin kanssa

Haluaisitko tiivistä, rauhassa tapahtuvaa joogaopetusta ilman ryhmän paineita, mutta et tunne oloasi mukavaksi kahden joogaopettajan kanssa? Haluatko jakaa yksityistynnin ilot ja kokemukset ystäväsi tai puolisosi kanssa? Tulkaa yhdessä yksityistunnille duo- tai trio-hintaan.

Photo by Antonika Chanel on Unsplash 

Vapaaoppilaspaikka

Kaipaatko tiivistä ja kahdenkeskistä jaksoa oman joogamatkasi edistäjäksi, mutta kukkaro ei salli yksityistunteja? Tai ehkä haaveilet joogaopettajan urasta, mutta haluat vielä työstää fyysistä tai henkistä joogaasi pidemmälle ennen koulutukseen hakeutumista? 

Vapaaoppilaspaikkaa haetaan vapaamuotoisesti pienellä motivaatiokirjeellä ja se myönnetään puolivuosittain yhdelle asiakkaalle. Vapaaoppilaspaikan saanut asiakas saa maksutta 10 joogatuntia, joiden aikana opimme toisiltamme, edistämme yhteistyössä joogaharrastustasi kohti kokonaisvaltaista elämäntapaa. 


Seuraava vapaaoppilaispaikan hakuaika: 1.12.2019-31.1.2020. Hakemukset sähköpostitse:  kinetica.fi@gmail.com.

Photo by Mikita Karasiou on Unsplash